Norime pranešti, jog portalas pazintys.lt yra uždaromas nuo 2024-08-22 dienos
RURU LTLT ENEN ITIT
Blogs

Jis nežinojo, kad tada jai irgi skaudėjo #1

2011 01 22 | keywords:

+3

Šeštadienio vakaras rūkydama balkone išgirstu durų skambutį, užgesinu smilgstančią cigaretę ir skubu atidaryti duris. Atidariusi duris išvystu savo draugus...
- Sveikutė Gabi, kadangi pas tave laisvas plotas pamanėme, kad čia galėtume pašėlti truputuką:) mano veido išraiška persimaino kai pamatau, kad prieš mane stovi mano ex su kažkokia merga, taip pat su jais mano draugai: Ingry, Ema, Vilius, Efka ir dar kažkoks vaikinukas. Neturėdama ką pasakyti te palinksiu galva, kad jie užeitų. Kai jie įeina užrakinu duris, prieinu prie Emos ir paklausiu kas čia dedasi.
- Tai Lukas sugalvojo. kadangi tu jį palikai, jūs likot draugais, tai jis sumanė tave paerzint su ta Greta.
- Tai žinoma, jis ir toliau nenori pripažinti savo klaidų ir jam vienodai ką aš jaučiu....
Nueinu į tą patį balkoną tik dabar jau su vyno buteliu, užsidegu cigaretę ir nejučiomis pradeda byrėti ašaros, tada galvoje kyla begalės klausimų. Kodėl? kam? už ką? Žinau, kad Luką myliu, bet negaliu jam atleisti, kad išdavė mane su kita, o tai buvo prieš mėnesį, po to tiesiog su skaudančia širdim mečiau jį, pamenu kaip jis dar šūkavo, kas atseit jo nemyliu, kad jis man px... Ir šiandien jis čia su labiausiai nekenčiamiausiu žmogumi: Greta...
Staiga pajuntu kaip kažkas padeda nugarą ant peties, atsisuku, o ten tas pats nepažįstamas vaikinukas. - Ko tau?!, - išrėkiu jam. - Ar tau irgi taip pat smagu kaip ir Lukui, jaučiat pasigėrėjimą skaudindami mane?!.
Net pati nepajuntu, kaip pastumiu jį ir išlėkiu į koridorių, atsirakinu duris ir bėgu, bėgu pati nežinodama kur. Tiesiog bėgu, kad galėčiau toliau verkti, kad tai ką jaučiu kažkas išplėštų manęs. Staiga nugriūnu ant vidurio kelio ir rėkiu:
-Nagi suvažinėkit! aš nenoriu gyventi, kur tos prakeiktos mašinos?!
Pamatau akinančias šviesas,
pasigirsta padangų cypimas, užsimerkiu ir išgirstu balsą.
- Ar tau viskas gerai, ar girdi mane?
Pramerkusi akis išvystu ...



Ar tęsti??[size=5][/size]
Comments(1)
Ova (Ooooovvaaaa, 36) 2011 Sausio 22 15:51  
Mano mazoji rasytoja :P~ :) xix

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Voting Poll

Trugdiz, 42
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį