ENEN ITIT RURU LTLT
Blogs

Mintimis atgal... ,,Ji niekada nieko nemylejo taip,kaip myllejo JI''

2010 07 21 | keywords: mintimis, atgal...

[b]...O ar Tu kadanors mylejai? Ne...Nebuvai susizavejas. Nebuvai prisirises. O mylejas? Tu manai zinai,ka tai reiskia?
As zinau. As tikrai zinau.
Kai kiekviena ryta,vos atmerkusi akis,prisiverti nusisypsoti prisiminus Tave. Kai diena 100kartu pagalvoji,ka Tu veiki. ir 101 karta mintyse pakartoji ,,Kaip as Tave myliu!".Kai vien mintis apie Tave privercia sirdute plakti daug greiciau... Kai kiekviena vakara be isimciu,nesvarbu mes susipyke,Tu ant manes pyksti,as ant Taves pykstu,nesvarbu...Kiekviena vakara,uzmiegant galvoji apie Tave. O koks nuostabus ir sauletas rytas buna,kai atsikeli susapnavus Tave. Ir visai nesvarbu kad uz lango lyja,ir yra gan slykstu. Saule sviecia vien man. Nes as Tave Myliu!
Kaip nuostubu,kai esi laiminga net verkdama. Kai Tau pilvuke skraido drugelei,o akys spindi is Meiles Tau.
Kai kvepuoji Juo...
Pulsuoji Juo...
Sirdis plaka Jam...
Esi priklausoma nuo Jo. Prisipazinsiu,esu Meiles Narkomane. Ir nesvarbu,ar mes pykstames,ar mes rekem,ar verkem ar tarp musu viskas gerai,man GERA! Nes as Tave MYLIU! Tas jausmas toks stiprus,kad drasko i laimes gabaliukus is vidaus!
Kaip as Tave Myliu... ;***
Skamba pergerai,kad butu tiesa?
Tai tiesa,as Ji myliu! as Ji Dievinu! Jis mano karalius,mano sirdies vagis,mano stipriausias narkotikas,mano gyvenimas...
Paradoksalu...
__________________________________
Mylėti kokią nors būtybę - vadinasi, sutikti su ja senti. Meilė... Tai noras staugti šiltą lakštingalų naktį žiūrint į žvaigždes.. Tai nesumeluoti žodžiai, kad daugiau nieko gyvenime nereikia, Tai žiūrėti kiaurai sieną per pamoką, Tai žibučių puokštė, suskinta šypsantis ir žinant kam ją dovanosi, Tai pirmoji nevarginanti bemiegė naktis, Tai raudono vyno taurė užkandant bučiniu Ir netobuli, bet nuoširdūs žodžiai, kurių į jokias eiles neiškeistum, Tai noras krauju ant sienos rašyti JO vardą, Tai suvokimas, kad jau nebijai mirties, Tai šokis lietuje skambant tik lašų muzikai, Tai visiška dvasios ramybė, po aistra varginančios nakties, Tai noras kartu turėti vaikų, Tai mokėjimas išgirsti JO daiktų pasakojimus, Tai pasiutusiai lėtos vienatvės valandos, JAM užtrukus grįžti... Tai smulkmena, gauta vasario 14-ąją, Tai noras valandų valandas stebėti JI mieganti, Tai gebėjimas pažinti jo žingsnius laiptinėje, Tai nepasotinamas jo kūno, balso, kvapo troškulys, Tai noras drauge tylėti, Tai gebėjimas neatsiminti, kada baigėsi miegas ir prasideda glamonės, Tai laiškeliai vonioj ant veidrodžio, Tai kąsnis per pusę, Tai gėlė, nupirkta be jokios progos, Tai noras nubudus įsitikinti, kad jis šalia, Tai skambutis jam į darbą, neturint ką pasakyti, Tai Naujųjų metų sutiktuvės dviese, Tai vakarienė prie žvakių, kai nėra nei žvakių, nei vakarienės, Tai noras kartu pasenti, Tai jausmas, be kurio pasaulis būtų nespalvotas.... BetKadangi meiles nera tai to niekada nepatirsi žemėje.

______________________________________
-Išeini?
-Taip.
-Ir vėl palieki?
-Nepyk.
-Bet kodėl?
-Aš nevertas tavęs.
-Bet man tavęs reikia.
-Aš žinau.
-Tai tada kodėl taip darai?
-Vėliau bus per sunku.
-Tai išvis neišeik. Pasilik. Visam laikui.
-Aš negaliu.
-O aš mirsiu be tavęs.
-Tu – stipri, nemirsi.
-Pamatysi.
-Pažadėk, kad saugosi save.
-Tu mane saugojai.
-Bet manęs jau nebus šalia.
-Bet kodėl?
-Tau bus taip tik geriau.
-Aš myliu tave.
-Aš tave taip pat, bet pamiršk mane.
Mergaitės akys kupinos ašarų. Paskutinis žvilgsnis į jį. Paskutinis jo bučinys jai. Ir jo nebėra.
Po daugelio metų, kai ji jau turėjo vyrą, vaikus ir dar jausdama tą meilę jam, ji sužinojo, kad tą dieną jis paliko ne tik ją. Jis paliko visus.
Ir vėl jos akyse ašaros, o mintyse prisiminimai jų buvusių dienų ir ta paskutinė jųdviejų akimirka.
Jis žinojo, kad jam teks išeit. O ji visą likusį gyvenimą pragyveno tik dėl jo, tik dėl to, kad jis ja tikėjo, kad jis ją laikė stipria. Ji niekada nieko nemylėjo taip, kaip mylėjo jį.
___________________________[/b][i][/i][u][/u][url][/url][hr /]
[b][/b][i][/i]
Commenti(1)
Laurynele (Ciudake, 34) 2010 Rugpjūčio 13 11:41  
:)

Post a Comment