Norime pranešti, jog portalas pazintys.lt yra uždaromas nuo 2024-08-22 dienos
LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

slapta piramide valdanti visa pasauli

2011 05 24 | keywords: nauja, pasauline, tvarka

STAI SLAPTA PIRAMIDE,VALDANTI VISA PASULIO EKONOMIKA Visi vaidmenys is anksto paskirstyti, visi nutarimai seniai priimti uzkulisiuose, o “atkaklios politinės diskusijos” reikalingos tik iliuzijoms palaikyti. Tautos vedamos i numatyta tiksla. Bet ir paprasti masonų nariai blogai isivaizduoja savo ateiti isigalejus “Naujai pasaulio tvarkai” beveik 90 procentu masonu yra isnaudojami elito ir neturi zalio supratimo apie tai, kas vyksta aukštosiose sferose. ………Iliuminatų piramides virsuneje RT - tai Rotšildų šeima, ju tribunolas. Iliuminatai i juos žvelgia kaip i dievus, ju zodis -istatymas. 1750m. Majeris Amšelis Baueris pakeite savo varda i Rotšildą (nuo “roten Schield“) - raudonas skydas Rytu Europos žydu pergalių simbolis), vėliau jisai Frankfurte, žydų gatvėje, Rotšildų namuose surenge susitikima, kuriame dalyvavo 12 turtingų ir įtakingu žydu kreditoriu (Siono išminciu) kurie surenge planą kuris veliau zinomas kaip “Siono isminciu protokolai’……………….. zemiau 13 taryba -13 didžiuliu druidu sudaro privatu dvasininkų ratą prie Rotsildų……………… zemiau 33 taryba -aukšciausieji pagal rangą viso pasaulio laisvieji mūrininkai iš politikos, ekonomikos, bažnyčios sferų. Jie yra 300 komiteto elitas ……………. 300 komitetas, jis apima visą pasaulio bankų sistemą (visi bankai susije su Rotsildų šeima)…………………. Šiuo metu pacios itakingiausios iliuminatu organizacijos, yra sios : “TARPTAUTINIŲ RYŠIU TARYBA (CFR) ji dar vadinama “Isteblišmentu“, “Nematoma vyriausybe” CFR nariais buvo beveik visi JAV prezidentai iki pat Ronaldo Reigano, beje Džordzas Bušas irgi CFR narys. Sią organizacija kontroliuoja Rokfelerio sindikatas ir daro viska, kad pasiektu galutini tikslą – įkurti “Pasaulinę valstybę”. Vidinis CFR ratas yra “Kaukolės ir kaulų” ordinas……………………
KAUKOLĖ IR KAULAI” ji sudaro CFR vidinį ratą (elitą), o šio ordino vidinis ratas sudarytas is “Dzeisono draugijos”. Kaukolė ir kaulai valdo dinastinės šeimos, imperijos tokios, kaip Rokfeleriai, Harimanai, Vajerhoizeriai, Slounai, Deivisonai, Peinai ir kt. Ordinas dar zinomas kaip regionine grupe “322?, kiti ją vadina “Mirties brolija”……………… …… “APVALUSIS STALAS“ svarbiausias šios grupės uždavynis pradžioje buvo britų viešpatavimo išpletimas pasaulyje, vėliau į grupę įstojo masonu agentai ir per Rotšildą užmesge ryšius su sionistais, be to jis susijes su Šiftų ,Varburgų, Rokfelerių ir Karnegių šeimomis……………………. ….
“TRIŠALĖ KOMISIJA“ šią slaptą organizaciją įkūrė Deividas Rokfeleris ir Zbignevas Bžezinskis. Elitinė organizacija sujungianti stambiausias pramonės ir ekonomikos jėgas tarp gigantų, kaip Japonija JAV ir Vakaru Europa tam kad butu galima pagreitinti “naujos pasaulines tvarkos” įkūrimo procesą…………………… ….. “ROMOS KLUBAS“ jį finansuoja Rokfelerio klanas. Romos klubas parengė bendrą pasaulio religija ir skleidzia prietarus apie “energetine krize” ir žemės gyventojų perteklių. Svarbiausias jos uzdavinys -pasaulinės vyriausybės elito įtvirtinimas……………….. “JTO“ Jungtinių tautų organizacija ją įkuriant 47 CFR nariai buvo is JAV delegacijos. JTO emblema -vienareiksmis laisvuju murininku simbolis, jungianti visas pasaulio tautas į vieną pasaulinę valstybę.
Commenti(1)
asics (Arturas, 33) 2011 Gegužės 24 22:07  
Nemazai laiko praleidai matyt tokio pobudzio filmus ziuredamas ir seip info ieskodamas :)
Kazkas vyksta musu pasaulyje, bet kas dar neaisku :)

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Vota

Trugdiz, 42
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį