Norime pranešti, jog portalas pazintys.lt yra uždaromas nuo 2024-08-22 dienos
LTLT ENEN ITIT RURU
Blogs

Kaip atsirinkti žmones?

2013 01 30 | keywords:

+1

Ieškodamas statistikos apie tai, kiek žmonių vidutiniškai sutinkame per savo gyvenimą, radau įdomų faktą, kad kiekvieną dieną mums įtaką daro mažiausiai 4 žmonės. Sunku nesutikti. Netgi sakyčiau, iš asmeninės patirties, kad mažiausiai 10. Vienų įtaką būna teigiama ir praskaidrina visą dieną (pavyzdžiui, draugiškas pokalbis su nepažįstama mergina), kiti gi gali sugadinti ir visą savaitę (pavyzdžiui, pažįstamas, negrąžinantis pinigų).

Aišku, būtų idealu bendrauti vien tik su teigiamais žmonėmis. Su tokiais, kurie mums patinka ir kurie mus pakylėja. Tačiau gyvename visuomenėje ir mus reikia taikytis. Reikia taikytis darbe, kur kolega iš dešinės nuolat užknisa. Univere, kur dėstytojas niekada nerašo daugiau nei 5, o paskui piktdžiugiškai šypsosi į ūsą. Reikia bendrauti su tuo, nes tai tau naudinga asmeniškai. Reikia bendrauti su anuo, nes jis paskolina pinigų. Ir taip toliau ir panašiai. Bet šio įrašo tikslas nėra kvestionuoti moralės normų, bet labiau nori atsigręžti į tave: kaip iš didelės makalynės individų, su kuriais reikia bendrauti, tau atsirinkti žmones, kurie leistų jaustis vertinamam bei skatintų tobulėti?

Rinkdamasis draugus vadovaukis viena paprasta taisykle: tave jie vargina ar skatina.

Būdamas kompanijoje su vienais žmonėmis, tu jautiesi pavargęs, tau sunku įsiterpti, tavo juokeliai niekam nejuokingi. Trumpai tariant, jautiesi prastai, jautiesi neįvertintas. Arba, jeigu tai kažkoks konkretus žmogus, tuomet tu jauti, kad kalba nesiriša, kad tai, ką pasakoja jis – tau neįdomu. Tai pirmas pavojaus ženklas!

Jokiu būdu nesakau, kad iškart privalai išbraukti iš gyvenimo visus žmones, kurie tave vargina. Tai netgi neįmanoma. Tačiau nešvaistyk laiko, bandydamas juos pakeisti, arba apgauti save, kad tau su jais linksma ir gera. Nešvaistyk energijos siekdamas „suartėti“. Tavo pastangos padaryti jiems įspūdį retai pasiteisins. Netgi priešingai – kuo labiau stengsiesi, tuo mažiau įdomus atrodysi. Žmonės, su kuriais tu gerai nesijauti, gali būti tavo pažįstamų rate, bet draugais jie niekada netaps.

Kitose žmonių kompanijose būna priešingai – tave visi supranta, tu jautiesi laisvai, atsipalaidavęs, tau niekam nieko nereikia įrodinėti. Šnekėdamasis su konkrečiu žmogumi jautiesi puikiai, abu juokiatės, gerai leidžiate laiką. Tu jauti, kad jis tave supranta, bet nebijo nesutikti su tavo nuomone. Tai yra žmogus (žmonės), kuris gali tapti tavo draugu. Jeigu tu jautiesi gerai, tai atitinkamai veikia ir tavo elgesį bei leis labiau atsiduoti tikrai draugystei. Tiems žmonėms negailėk nei laiko, nei pastangų, nes kaip sakė Ciceronas (leisiu sau pretentiously pacituoti) - draugai yra geriausias gyvenimo papuošalas.

Šaltinis: http://colombo.blogas.lt/kaip-atsirinkti-zmones-1011.html
Commenti(1)
marson (Sofia, 38) 2013 Spalio 21 04:34  
Sveiki mieli.
Mano vardas yra Favour. Aš tik pamačiau savo profilį šiandien pazintys., Ir aš nusprendžiau kreiptis į jus. Prašome maldauju turėkite šiek tiek laiko už mane. Prašome susisiekti su mane atgal tiesiai į savo privatų elektroninio pašto adresu
(Favouabdul@yahoo.com) taip, kad i atsiųs savo duomenis ir viskas apie mane. Prašome susisiekti su manimi šioje svetainėje.
(Favouabdul@yahoo.com)
========================
Hello dearest.
My name is Favour. I just saw your profile today at pazintys., and i decided to contact you. Please i beg you to please have a little time for me. Please contact me back direct to my private email at
( favouabdul@yahoo.com ) so that i will send my details and everything about me. Please don't contact me on this site.
( favouabdul@yahoo.com )

Post a Comment
Show All
Žaidimas "Pakibink"
Vota

Trugdiz, 42
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį