Norime pranešti, jog portalas pazintys.lt yra uždaromas nuo 2024-08-22 dienos
LTLT ENEN ITIT RURU
Блоги

Susipazinkim;)

2011 06 10 | keywords: susipazinkim

Sveikos, paneles!

Kaip jau galima suprasti, uzsiregistravau cia vienu tikslu - susirasti mergina. Tegu ir ne pats paciausias budas ta daryti virtualiai, bet ismegint, manau, irgi verta.

Taigi, ieskau tiesiog simpatiskos, rimtai i gyvenima, santykius ir kitas tradicines vertybes ziurincios paneles. Daug cia nesiplesiu, nes pradejus kilnoti karteles, i mano prisistatyma niekas taip ir neatsakys. Galu gale, reikia bent kiek vietos ir improvizacijai palikti.

Na, o apie save... Neobjektyvu butu dabar cia liaupsint savo teigiamas savybes, taciau galiu drasiai teigti, kad zinau, ko noriu gyvenime, turiu uzsibreztus tikslus ir ju siekiu. Dirbu, daugiausia, su muzika ir muzikantais, taipogi elektronika, t.y. montuouju ir remontuoju. Darba, kad ir koks jis bebutu, visad myliu, ir priimu kaip galimybe patobuleti bei sio to ismokti.
Laisvalaki leidziu, manau, kaip ir daugelis, su savo hobiais, geru filmu, muzika ar tiesiog artimu draugu bei kolegu kompanijoje. Uzti skersai isilgai visas miesto uzeigas pernelyg megejas neesu :)

Trumpai tiek, jei bent kiek Tave sudominau, ar manai, Tu galetumei sudominti mane - rasyk;)

skype: marcinkevicius.justas
FB: Justas Marcinkevicius
Tel.: +37062548207
Комментарии(1)
tigressa (Jolita, 39) 2011 Birželio 10 14:38  
nu ir blogas:)))

Post a Comment
Rodyti visus
Žaidimas "Pakibink"
Голосование

Trugdiz, 42
Kaip plaunate grindis ?




Švenčia gimtadienį