Norime pranešti, jog portalas pazintys.lt yra uždaromas nuo 2024-08-22 dienos
ITIT RURU LTLT ENEN
Мероприятия » OLIALIA PARTY su Les Schmitz (People from Ibiza)@ Pacha Vilnius
 Клубы
OLIALIA PARTY su Les Schmitz (People from Ibiza)@ Pacha Vilnius
30 апрель, Friday @ Pacha, Gynėjų g. 14, Vilnius (Vilnius)
LES SCHMITZ (People From Ibiza, Ibiza)
Oliver Schmitz (People From Ibiza, Ibiza)
Miguel Matoz (Portugal)
Dj Rikko El Gato feat. Serge on Sax (Mosquito)

Svarbūs faktai, kodėl balandžio 30-oji yra ypatinga diena:

* Nuo pat ryto vyks seksuali ir intriguojanti Olialia mergaičių finalinė atranka
* Kompetetinga ekspertų komisiją rinks įgulą prabangiajai Olialia jachtai
* Prodiuserinė kompanija „ Be You“ ieškos talentingų šokėjų, norinčių vasara praleisti Ibisoje
* Ir žinoma, vasariškos nuotaikos kupinas „People from Ibiza“ vakarėlis su žymiausiais DJ‘ais.

Saulė, jūra, smėlis ir užburianti šokių muzika - visa tai mums primena apie artėjančią vasarą. O kad laukti nebūtų taip ilgu, vieni populiariausių vakarėlių OLIALIA PARTY vasarą kviečia pradėti jau balandžio 30 d. sostinės naktiniame klube PACHA, renginyje “People from Ibiza”. Įvairiaspalviai, muzikinės energijos ir paslapties kupini „People from Ibiza“ renginiai kaip magnetas traukia žmones kurie nori pajusti tikrąją Ibisos dvasią. Ši ne tik Ispanijoje, bet ir JAV, Brazilijoje, Argentinoje bei kitose šalyse vykstanti renginių serija jau linksmino milijonus šokių muzikos gerbėjų.

Lietuvos publikai karščiausias šokių muzikos naujienas dovanos ne kas kitas, o pats šių vakarėlių šeimininkas Ibizoje DJ Les Schmitz.

DJ Les Schmitz – tai vardas, kurį išdidžiai taria ne tik šokių muzikos sostine vadinama Ibiza, garsiausi pasaulio didžėjai, populiariausi šokių muzikos žurnalai. Jis tikra diskotekų žvaigždė, per kurio pasirodymus linksminosi Naomi Campbell, P. Diddy, Bono, George Michael, Calvin Klein, Domenico Dolce, Stefano Gabbana ir kiti. Su garsiaisiais diskotekų meistrais Paul Oakenfold, Sasha, Paul Van Dyk, Sven Vath bei galybę kitų grojęs Les Schmitz jau ne pirmus metus vadinamas vienu geriausiu šokių muzikos salos didžėjumi. Prieš metus ispanų DJMAG žurnalas penktadienio vakarėlio šeimininką išrinko geriausiu Ibizos klubų rezidentu.

Vasarišką šokių muziką propaguojantį Les Schmitz apšildys jo Oliver Schmitz, Portugalijos šokių muzikos žvaigždė Miguel Matoz bei Lietuvos publikai puikiai žinomas duetas – Rikko El Gato ir saksofono virtuozas Serge.
Разместил: admin Pacha
 
Rodyti visus
Игра "Флиртуй"
Голосование

Trugdiz, 42
Kaip plaunate grindis ?




День рождения